Днями випадково знайшов ресурс, котрий на перший погляд нагадував пересічний довідковий ресурс. Він називається Retro і розташований на https://retro.ua/.
Коли я зайшов на сайт, мені відкрився різноманітний зміст: матеріали про молодик і повний місяць, норми правопису, інструкції з використання тестів, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Справжній інформаційний коктейль!
Мене це зацікавило, і продовжив знайомство. З'ясувалося, що на сайті є багато корисних матеріалів на найрізноманітніші питання: як-от медичні рекомендації до описів звичаїв та граматики. Хоча сайт називається "Retro", його зміст — це корисні знання, котрі стануть у нагоді щодня.
Найкраще пригадую публікація про правила використання двокрапки — чітко описано тонкощі, що згадуються з навчання доволі розмито. Також взяв до уваги матеріал про дати Поливного понеділка у 2026 році. Підсумовую, ресурс показав себе цікавим гібридом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато життєвих запитань.